SlideshowSlideshowSlideshowSlideshowSlideshowSlideshowSlideshowSlideshowSlideshow

ALL IN

Et aktivitetsspekket, opplevelsesfylt og minnerikt år! Du er selv med på å påvirke innholdet – nye elever betyr nye ønsker og muligheter. Gå «ALL IN» og sjekk det ut!

Opplevelser du kan leve på resten av livet!

Linja ALL IN legger opp til en variert miks av aktiviteter og opplevelser. Her får du erfare mye nytt, og du vil oppdage nye sider ved deg selv. Kanskje finner du en ny hobby eller er du et naturtalent i noe du ikke var klar over? Uansett – nye venner, gode minner – et år du aldri glemmer!

Fantastiske Sørlandet!

Fhs Sørlandet er en breddeskole med et stort utvalg av fasiliteter vi benytter oss av. I tillegg ligger Sørlandsbyene som perler på en snor i nærheten av skolen, med alle mulighetene de byr på. For ikke å snakke om naturen –  fra skjærgården i sør til skidestinasjonen Hovden i nord.  

Husk gyldig pass!

ALL IN reiser til Playitas, Kanariøyenes største aktivitetsresort. Det blir også en tur til et sted i Europa. Nøyaktig hvor, finner vi ut sammen. Skoleturen, enten til Afrika, Ecuador/Galapagos, Budapest eller Hovden/Oslo, kommer selvsagt i tillegg.

Én for alle – alle for én.

På ALL IN bygger vi fellesskap! Aktiviteter er gøy i seg selv, men opplevelsene toppes av at vi er sammen om dem. Delt glede er dobbel glede – minst!

Linja i korte trekk

Du er selv med på å forme innholdet på linja. Mulighetene er mange:

  • Sportslige aktiviteter som curling, golf, frisbeegolf, pil og bue, ski, vannaktiviteter…
  • Actionturer: rafting, go-cart, paintball…
  • Besøke sørlandske stoltheter som Hennig-Olsen Is, Sørlandschips, Cemo, Sør Arena (IK Start), Aquarama, Nottos (pølsekiosk)…
  • Utnytte skolens fasiliteter og kompetanse til ulike aktiviteter og kurs: Vi har veldig mange flotte spesialrom på skolen som kan brukes til mye bra og  spennende undervisning!
  • Kurs og seminarer med spesialister innen aktuelle tema
  • Prosjekter: Lære noe nytt (f.eks. slakk line, sjonglering, rubiks kube…), gledespatrulje, Guinnes rekordbok...