Vel gjennomført musikal

Da er musikalen 2014 historie på Folkehøgskolen Sørlandet. Det ble 3 flotte forestillinger, vi er imponerte over våre flinke elever som drar i land dette på bare drøye 2 uker!

Det var musikalen "Gudrid Steinursdottir", skrevet av våre egen musikalskrivergruppe, som ble vist frem forrige helg. 

De tre forestillingene ble spredt på et variert publikum. Først stod ungdomsskoleelevene i bygda for tur. Vi var spente på gjennomføringen, men vi kom oss trygt gjennom premieren. Videre var ble det arrangert en åpen forestilling hvor bygda ble invitert. Høydepunktetble nok for mange den siste forestilling: Forestillingen for foreldre og familie på lørdagen.

Alle elever i sving i løpet av disse to ukene: Noen lager kostymer, andre kulisser. Noen øver på replikker og noen øver inn andre stemmer. Bandet terper, lydfolket stiller inn lyden... Videogruppen lager videoer og scenefolket øver på å sette på plass rekvisittene. Og servicegruppen baker deilige kaker og serverer fornøyde elever! Dette er gøy!

SISTE INNLEGG