Hovden - Høyt og herlig!

Multisportklassen kom nettopp hjem fra en deilig skiuke på Hovden. Snowboard, Alpint og Telemark stod på programmet og vi fremstod vel alle etterhvert som skikonger i alpintanlegget.

Hovden er Sørlandets største vintersportsted som kan sammenligne seg med det beste vi har i Norge - et glimrende anlegg for både instruksjon og frikjøring. Hyttekos var det også nok av. Vi bodde i en stor hytte med rom for alle og også et eget badebasseng. Noen kjørte linja helt ut og dro på kveldskjøring i bakken, mens andre sank dypt ned i sofaen etter harde og artige timer på ski. Og mat var det nok av; Baligryte, taco og spagetti - kan du ønske mer? Også Charlotte sine nybakte skolebrød med vaniljekrem og kakao ved siden av... Oj, Oj, Oj!

Takk for turen med en kjempegjeng!

SISTE INNLEGG