"Det beste seminaret jeg har vært på!"

God stemning på skolen da 7-kamp kjemper Ida Marcussen og Lukas Udelhoven kom på besøk! Reaksjonen lot ikke vente på seg:  "Det beste seminaret jeg har vært på!" "Utrolig inspirerende!" "Disse treningsmetodene skal jeg bruke videre!" 
 
Komplimentene og de ekstatiske kommentarene stod i kø etter dagens seminar med Lukas Udelhoven og Ida Marcussen. Lukas er tidligere norsk mester i ti-kamp og er en høyt utdannet og profilert trener. De siste tolv årene har han trent Ida Marcussen som nå er Norges beste og en av verdens fremste i syv-kamp. 
Ida og Lukas kom fra en seks ukers treningssamling i Portugal sent i går kveld, men stod allikevel grytidlig opp for en treningsøkt før seminaret kl. 9. Til tross for lite søvn var det to sprudlende og engasjerte foredragsholdere som virkelig trollbandt sin forsamling under foredraget som varte til lunsj. Etter lunsj hadde vi en praktisk økt i idrettshallen, der Lukas geleidet oss gjennom en særdeles inspirerende treningsøkt med øvelser som alle har stort utbytte av og som alle kan få til. 
Nå begynner snart konkurransesesongen for Ida Marcussen, og vi kommer til å følge henne videre med stor interesse!
SISTE INNLEGG