Nyåpning av styrkerommet!

På fredag var det klart for nyåpning av styrkerommet vårt! I noen hektiske uker har vaktmesterne på skolen stått på for å få ordnet i stand et større og bedre styrkerom! Det har vi fått!

Det var ingen ringere en selve ordføreren som stod for den offisielle åpningen. Det passet jo også fint at 7-kamp kjemper Ida Marcussen var på skolen den dagen, slik at hun og trener Lukas Udelhoven kunne være med på innvielsen av vårt nye flotte treningsrom!

Stemningen blant elevene var god, og flere ga uttrykk for at skolen nå har eget profesjonelt treningsstudio kun for elevene! De 11 nye  Technogym apparatene gjør det mulig å gjennomføre bedre og mere komplette treningsprogram!

Treningsrommet inneholder nå tredemøller, spinningsykler, romaskiner, stepmaskin, 13 apparater, vektavdeling/ frie vekter +++.

SISTE INNLEGG