Vel gjennomført musikal

I helga var det duket for musikal på skolen. Samtlige elever var engasjert, alt fra snekring av kulisser til dramatisering på scenen. Mye må bli gjort, og mange må gjøre mye - til tross for at samtlige 130 elever er i sving på en eller annen måte. 

I år bar musikalen navnet "Distopia". Hovedpersonen var Mikke Mus. Vi begynte musikalen ved å være vitner til et av Disneys mange storslotte show. Men alt gikk galt da Mikke uheldigvis snublet i en monitor... Vi ble kjent med en litt annerledes Mikke Mus en den vi har sett før.

Videre bygget det seg opp til streik og kraftige uenigheter. Etterhvert fengselsopphold for mange av de kjente Disneykarakterene. Forholdet til Mikke og Minni stod også på spill en liten stund... Men heldigvis gikk det bra til slutt! Mikke fikk fornyet tillit igjen, og vi ble vitner til at Disney-gjengen fant tilbake til gamle takter...!

SISTE INNLEGG