Fotball dro i land seieren!

Fotballinja spilte kamp mot Ansgar Bibelskole i Sørlandshallen på torsdag. Det var en god og velspilt kamp, særlig fra vår side. Stort engasjement, mye bra pasningsspill og flere gode sjanser skapte en herlig stemning på tribunen (tusen takk for det, dere ivrige Multisportere :-)

Fotball gikk opp til 1-0 etter en fin lobb av Christoffer. Deretter utliknet Ansgar på en av sine få sjanser i kampen. Stillingen ved pause var 1-1. I andre omgang fortsatte vi å spille oss til sjanser, og det var veldig fortjent da Andreas satte ballen iskaldt og kontant til side for keeperen etter et gjennomløp. 2-1-ledelsen holdt seg ut kampen, men seieren burde strengt tatt vært større tatt spill og sjanser i betraktning.

Det var mye å glede seg over i denne kampen. Vi opptrådte som et lag, både offensivt og defensivt. Når vi ikke hadde ballen, lå vi som regel godt i formasjon og presset samlet. Offensivt var det mange gode bevegelser, og til tider fikk vi til veldig bra spill. Det er verdt å nevne at Marie hadde noen fantastiske finter og dragninger som fikk publikum i fyr og flamme!

Nå tar Fotball en velfortjent vinterferie, men allerede to dager etter "hjemkomst" - på tirsdag - venter Birkenes 2 i Birkenesparken. Vi har allerede møtt dem to ganger dette skoleåret, og det står 1-1 i kamper (2-0 og 1-2). Ettersom dette antakelig blir den siste kampen mot Birkenes 2, er det en slags finale som vil finne sted på tirsdag. Så det gjelder å holde formen ved like i vinterferien for Fotballgjengen!

SISTE INNLEGG