Fotball og Multisport på Sør Arena

På fredag var mange av oss på Sør Arena og bivånet den spennende fotballkampen Start - Vålerenga som (dessverre) endte 3-2 til VIF.

På mandag returnerte vi til en av Norges flotteste arenaer som stod ferdig i 2007, og som kostet over en halv milliard kroner!

Jesper Mathisen, Startspiller og TV2-ekspert, tok oss imot. Vi kikket på siste delen av Starttreningen før Jesper viste oss rundt på anlegget og fortalte om fotballhverdagen i Start. Deretter ventet en lunsjbuffet.

På relativt fulle mager gikk vi ned til garderoben og gjorde oss klare til det store internoppgjøret mellom Multisport og Fotball. I høst endte kampen 1-1 i Birkenesparken, noe Multisport tok som en seier og Fotball som et nederlag. Derfor var det en revansjesugen fotballklasse som gikk ut på Sør Arenas kunstgress.

Og Fotball fikk sin revansje. Da de gikk opp til 2-0 etter å ha dominert banespillet, gikk Fotballs eminente keeper over til Multisport. Det ble med ett en større utfordring å sette ballen i nettet, men selv ikke Roy klarte å forhindre at Fotball scoret fire til. Multisport fikk også et mål etter et flott angrep, og det endte dermed 6-1.

SISTE INNLEGG