Skolen fylles opp!

Mens årets kull nyter våren og siste innspurt av skoleåret 14/15 på Folkehøgskolen Sørlandet, er det nå over 100 elever som venter forventningsfullt på hva neste år vil bringe på FHS Sørlandet.

Noen linjer er allerede fulle og flere linjer begynner å fylles helt opp, men send en søknad dersom du ikke har sikret deg en plass allerede! Mange av årets elever er faktisk så fornøyd med skoleåret at de har søkt om å gå ett år til for å bli stipendiat/ 2. års elev. Det er vi utrolig takknemlige for! Til dere som allerede har sikret dere en plass: Vi gleder oss veldig til å bli kjent med dere, og håper og tror at det er gjensidig! – 8 stipendiater, nærmere 30 ansatte og mange, mange spente ungdommer fra hele landet gleder seg til å treffe deg!

Er du nysgjerrig på hvem som blir stipendiat til neste år: Vi kommer til å lage en presentasjon av stipendiatene etter hvert som det blir klart, og legge ut en sak på hjemmesiden og Facebook! – Følg med! 

 

 

Elevrådslederen i farta'

En av de som virker strålende fornøyd med året så langt er elevrådsleder Liv Hege. Som også har søkt om å bli stipendiat til neste år. Vi stilte henne 5 kjappe spørsmål om livet på Folkehøgskolen Sørlandet:

Hvilken linje går du på?

- Fotball

Hva er ditt beste minne fra dette skoleåret?

- Jungelen i Ecuador! - Helt magisk!

Hvorfor søker du om å bli stipendiat til neste år?

- En fin utfordring som passer meg bra

Hva liker du best med Folkehøgskolen Sørlandet?

- Det gode samholdet mellom elever og lærere

Hvem tror du vinner linjekonkurransen til neste år?

- Fotball!

 Liv Hege Nyhetssak

 

 

SISTE INNLEGG