Neste års stipendiater

Nå er skoleferien skikkelig i gang. Her på skolen er det stille om dagen! - Men det er bare for en kortere periode! :) Vi har nå full skole, og vel så det... Mange begynner nok og glede seg til høsten. Det gjør vi også! - Og ikke minst våre 8 flotte stipendiater, som ser ekstra fram til skolestart.

Vi har vært heldige og fått tak i 8 eksemplarer av staute, friske og energiske ungdommer som er klare for å gjøre skoleåret på Folkehøgskolen Sørlandet til noe ekstra bra :)

Her følger litt informasjon om neste års stipendiater:

Hans Olav

Maakestad Hans Olav Fjeldheim KvadratiskEg er ein aktiv kar frå Voss. Eg elskar å vera i aktivitet/trena, likar å spela gitar og sosialisera. Året som elev 14/15 gjekk eg multisport og det var ein drøm av varierte idrettar. Eg utforska meg sjølv på mange områder og håpar året som miljøstipendiat blir lika spennande og utfordrande som fjoråret.

Dette sier andre om meg:

Hans Olav2 Transp

 

Christoffer

Danielsen Christoffer Helgesen KvadratiskHalloen du! Jeg er en aktiv fyr fra Arendal som er glad i idrett, tegning, tv-serier, filmer, turer og dataspill. Mitt forrige år på fhss gikk jeg Data Media og skal i år gå Multisport. Ser frem til å møte deg!

Dette sier andre om meg:

Christoffer3 Transp

Tonje


Barslund Tonje KvadratiskHeihei! Jeg heter Tonje og er 20 år. Kjempeglad i å bli kjent med nye mennesker, elsker volleyball og tennis og blir egentlig med på det meste! Sjokolade er veldig vanskelig å motstå, så om du trenger hjelp til å bli kvitt noe, stiller jeg gjerne opp. Om du har noe på hjertet, så ikke vær redd for å komme til meg-tar deg imot med åpne armer! Vi ses, gleder meg.

Dette sier andre om meg:

 Tonje 2 Transp

Charlotte


Leidland Charlotte KvadratiskEg hette Charlotte, e 20 år å komme fra Egersund. Eg lige å træna, synga i dusjen, spisa sjokolade, le å vær me venna! Eg kan til tider vær litt vimsete, en smule klomsete og kanskje litt glemsk (?) Gleder meg til å være Miljøstipendiat dette skoleåret!

Dette sier andre om meg:

Charlotte3 Transp

Thomas

Granhei Thomas Roelvaag KvadratiskJeg heter Thomas og kommer fra Nordland, nærmere bestemt Helgelandskysten og byen Sandnessjøen. Jeg er glad i idrett og da spesielt fotball og er ihuga Manchester United-supporter. Slik du kanskje har gjettet skal jeg, akkurat som forrige skoleår, gå fotball. Jeg er en utadvendt og energifull person som ikke kan holde seg i ro. Jeg hadde et fantastisk år på Folkehøgskolen Sørlandet 14/15 og håper at neste år blir minst like bra. Dere som begynner til neste år har virkelig noe å glede dere til!

Dette sier andre om meg:

 Thomas1 Transp

Liv Hege

Hermansen Liv Hege KvadratiskÆ hete Liv Hege og e snart 21 år! Æ kommer fra Verdens kuleste by Hammerfest i Finnmark og æ elske fotball. Æ e en utadvendt person som elske å by på mæ sjøl. Med mine høye røst og intense dialekt e det litt vanskelig å ikke høre mæ. Æ ser fram til et år fullt med mye glede og latter.

Dette sier andre om meg:

 Liv Hege Transp

Mathias

Mork Mathias KvadratiskJeg er en gutt på 20 år som kommer fra Oslo og har bodd der hele livet. Jeg er veldig aktiv og til tross for at jeg er fra Oslo, er jeg veldig glad i skog og natur. Forrige semester gikk jeg også bil- og motorlinjen ved Folkehøgskolen sørlandet.

Dette sier andre om meg:

 Mathias1 Transp

Iselin


Nordgaard Iselin Maria KvadratiskJeg er en tretling fra Gudbrandsdalen, som er i overkant glad i å lese, se på filmer og se på tv-serier. Liker også veldig godt å snakke om sånne ting, eller egentlig bare å snakke generelt. I hverdagen liker jeg å tro at et smil ikke koster deg noe, men det kan alltids gjøre noen andres dag bedre!

Dette sier andre om meg:

 Iselin5 Transp

SISTE INNLEGG