Elevstevnet 2016

Det har vært noen flotte dager på Folkehøgskolen Sørlandet; elevstevnet 2016 har gått av stabelen. Vi samlet 10-, 20-, 25-, 30-, 40- og 50-års jubilantene til samling på skolen.

50-års jubilantene var de klart mest tallsterke. Hele 70 stykker møtte opp til et par trivelige dager på FHS Sørlandet. Elevstevnet var delt i 2: Slik at på forrige onsdag og torsdag samlet 50-års jubilantene seg til mimring, sang, taler og god mat. Det var flere kjekke innslag i løpet av disse dagene: Glenn Gundersen bidro med et trivelig kåseri mens Kirsten Helle Skaland, Randi Frøysland og Svein Aasen med vår egen Stein Ole Varhaug på piano bidro med fine musikalske innslag.

I helgen var det duket for elevstevne for resten av de inviterte jubilantene. Også dette ble to flotte dager, hvor sol og sommertemperatur bidro til en flott ramme rundt det hele.

Lars Saaghus, tidligere lærer på skolen, inspirerte oss med et flott kåseri lørdags kveld. Vi fikk samme kveld høre 3 flotte sanger av Bjørn Olav Hartvigsen som ble akkompagnert av sin mor, som også er lærer på skolen, på piano. Det ble også tid til allsang og presentasjon av tidligere og nåværende ansatte.

 

10 Aars Jubilanter
10-års jubilantene
 20 Aars Jubilanter
 20-års jubilantene
 25 Aars Jubilantene
 25-års jubilantene
 30 Aars Jubilanter
 30-års jubilantene
 40 Aars Jubilantene
 40-års jubilantene
 50 Aars Jubilantene
 50-års jubilantene
SISTE INNLEGG