Flott tur til Lindesnes

For noen timer siden kom elevene tilbake til skolen etter en overnatting på Solstrand Camping. Det er første gang at skolen reiser på bli-kjent-tur til disse traktene.

Normalt sett har vi jo pleid å være på Havglimt. Men i år var Havglimt stengt på grunn av oppussing, så da fant vi et annet alternativ. Og det fungerte bra! – Vi er godt fornøyde med oppholdet. Vi hadde ikke tatt skade av litt mer sol, men stemningen var god til tross for noen regnbyger i løpet av oppholdet. Men heldigvis fikk vi flott oppholdsvær og god kveldstemperatur under kveldssamlingen. Bål, grilling, kaffe, gitar og gode fellessanger gjorde sitt til at kvelden ble minneverdig.

Så var det jo også veldig kjekt å få ta turen til Lindesnes fyr, Norges eldste fyr og samtidig det sørligste punktet i landet vårt. Her fikk vi også interessant informasjon fra en av landets to gjenværende fyrvoktere.

Vi gleder oss allerede til fellesturen til Danmark om litt over en uke! En fin gjeng å reise med!

SISTE INNLEGG