Skoleåret 2016-17 er i gang!

I dag var endelig dagen kommet! – Skoleåret 16-17 er offisielt sparket i gang. Vi har rett og slett klart å kapre 137 særdeles hyggelige ungdommer til et år på Folkehøgskolen Sørlandet. Det er vi veldig glade for!

Åpningsfesten ble en flott markering for skolestarten. Vi fikk mange fine innslag, både av taler og musikalske innslag. Ordfører Anders Christiansen var også med å ønsket elevene velkommen på Birkenes Kommune sine vegne.

15 land er representert i årets elevkull, så vi føler oss jo litt internasjonale også i år. Nå har vi nettopp hatt en kveldssamling sammen med våre nye elever – “bli-kjent” aktiviteter stod selvfølgelig på menyen…  Vi ser veldig frem til fortsettelsen i morgen!

Dette blir etter alt å dømme nok et flott folkehøgskoleår på Birkeland. 

SISTE INNLEGG