Elevstevne - 2018

Kjære jubilant!

Til sommeren er det tid for å treffe gamle, gode, kjente venner på Birkeland. Da drar vi i gang elevstevne for dere som til sommeren kan markere et rundt antall år siden dere var elever hos oss. Dette betyr at vi inviterer jubilanter som gikk her for 10, 20, 25, 30 og 40 år siden, - for å mimre om «gamle dager» og fornye vennskap som ble dannet på Birkeland.

Det er i år de følgende elevkullene som særlig inviteres til jubileumshelgen,

lørdag og søndag 16. – 17. juni:

2007/08          1997/98          1992/93          1987/88          1977/78

Elevstevnet begynner lørdagen, med kaffe i parken kl 1530. Det blir satt av god tid til å treffe gamle kjente og «husker du den gangen…». Etter en god kveldsmat har vi en samling i gymsalen med program og underholdning. Deretter følger fotografering, før kvelden fortsetter med kullsamlinger, kanskje ut i de små timer. Stevnet avsluttes etter en god søndagsmiddag dagen derpå.

Vi håper riktig mange rydder kalenderen sin og kommer til Birkeland denne helgen! Og så er det hyggelig om så mange som mulig overnatter. Frist for påmelding settes til 31. mai. Det er fint om du bruker vår e-postadresse ved påmelding, post@fhssorlandet.no.  I mailen din ber vi om at du oppgir det følgende:

  1. Ditt fulle navn
  2. Tidspunkt for ankomst
  3. Hvilke dager du blir med
  4. Om du skal overnatte

Til slutt vil jeg utfordre deg til å informere dine medelever om elevstevnet. Adresselistene våre greier ikke å holde tritt med hvor våre tidligere elever flytter og hvilke nye navn de eventuelt får (vi har altså sendt ut brev per post til de jubilantene vi har adresse til). Alle er supervelkommen hit, også de vi ikke har korrekt adresse eller navn på! Husk bare å minne dem om at de må melde seg på! 1000 takk for at du hjelper oss med dette!

 

PRISER

Hele stevnet, inkl overnatting                     kr 500,-

Tillegg for enkeltrom                                  kr 100,-

 

Delpriser

Første dag, lørdag 16. juni                        kr 200,-

Overnatting natt til søndag 17. juni            kr 100,-

Tillegg for enkeltrom                                 kr 100,-

Andre dag, søndag 17. juni                        kr 200,-

 

KONTAKT

Adresse: Folkehøgskoleveien 30, 4760 Birkeland

Tlf: Kontor: 37 28 11 00 - Vakttelefon: 404 07 719

 

 

Hjertelig velkommen til elevstevnet 2018!

SISTE INNLEGG