Elevstevne 2019

Sommeren begynner å nærme seg! - Det gjør også tiden for det årlige elevtreffet. Vi gleder oss veldig til å ta imot tidligere elever ved Folkehøgskolen Sørlandet! - Det blir veldig kjekt å se jubilantene igjen!

Datoer for årets elevtreff:

10, 25, 30 og 40-års jubilanter - 15. - 16. juni

Elevtreffet begynner klokken 15:30 med en samling i parken. Det blir god tid til å prate med gamle kjente, mimre og kikke rundt på skolen. Etter kveldsmat blir det samling i gymsalen i god folkehøgskolestil. Deretter blir det fotografering av kullene og kullsamlinger ut i de små nattetimer for de som ønsker det). Stevnet avsluttes med en god søndagsmiddag.

Pris for helga er 500,- for hele stevnet. (100 kroner i tillegg for enkeltrom). Skal du være med på bare en del av stevnet er prisen 200 kroner per dag og 100 kroner for overnatting.

 Meld deg på til post@fhssorlandet.no

Da trenger vi følgende informasjon i mailen: navn, hvilket årskull du er, når du kommer, hvor lenge du blir og om du skal overnatte.

 

50-års jubilanter - 12. - 13. juni

Elevtreffet begynner klokken 16:00 med en velkomstsammling med kaffe og noe å bite i. Det blir videre kveldsservering og festsamvær klokken 19:30. Torsdag 13. juni blir det tid til frokost, omvisning og møtesamvær. Det hele avsluttes med en flott middag.

Meld deg på til post@fhssorlandet.no

Da trenger vi følgende informasjon i mailen: navn, hvilket årskull du er, når du kommer, hvor lenge du blir og om du skal overnatte.

 

Hjertelig velkommen tilbake til Birkeland og Folkehøgskolen Sørlandet, som skolen nå heter!

SISTE INNLEGG