Dette sier elevene

Vi er veldig takknemmelige for mange gode tilbakemeldinger fra elevene våre - det gir oss tro på det vi holder på med og gir ekstra motivasjon til å fortsette med det arbeidet vi gjør. Les noen av tilbakemeldingene vi har fått fra tidligere elever:

Alle de gode vennene jeg fikk, og flinke lærere som virkelig brydde seg om elevene sine.Skoleturen kom som en bonus

203

Vanskelig å spesifisere det til en enkel ting. Hele pakken er jeg spesielt fornøyd med. Men vil si at det sosiale, vennene jeg har fått og lærerne jeg har blitt kjent med har vært høydepunktene for min skolegang.

Elev 17-18

Godt og trygt miljø. Inkluderende og engasjerte lærere og hyggelige elever. Internatene var flotte og opplegget var godt.

Elev 17-18

At alle rom hadde eget bad. Veldig bra fasiliteter som eks. styrkerom og basseng. Linjer med forskjellig innhold. At det er en ganske stor skole.

Elev 17-18

Fantastiske lærere som er opptatt av å se hver enkelt person. Man blir sett, hørt og får god støtte i eventuelle problemer man har.

Elev 17-18

Ekskursjoner og seminarer. Aktivitetene. Musikal-uka var et høydepunkt.

Elev 17-18

Maten, lærerne, treningsfasilitene og turene var det beste med hele skolen. I tillegg elevene da. Ville ikke vært foruten dette året på Folkehøgskolen Sørlandet!

Elev 17-18

Det positive miljøet, og følelsen av og høre til (være hjemme) på skolen!

184

Jeg har fått noen veldig gode vennskap gjennom folkehøgskoleåret og hatt noen fantastiske opplevelser på turene.

175

Lærerne. Jeg har aldri møtt så mange imøtekommende, hyggelige, morsommet og glade mennesker, som genuint bryr seg om hverandre og elevene på skolen.

180

Folkene - både ansatte og elever. God internett-hastighet og bra kvalitet på dusjene.

Elev 16-17

Jeg likte at elever på tvers av klassene hadde mulighet til å bli godt kjent, i tillegg til det sosiale fellesskapet.

Elev 16-17

Jeg var spesielt fornøyd med de tydelige rammene som skolen hadde. Skolen er bygget opp med omsorg og kjærlighet, og er virkelig et fantastisk sted. Dette var det beste året i mitt liv, uten tvil.

Strikke Og Is Kos

Gode lærere som bryr seg om alle elevene på skolen, ikke bare de som de selv har i klassen. God og variert mat, mange sosiale aktiveteter og fantastiske turer som gjorde samholdet bedre.