Utleie

Utleie - Catering - Servering

Folkehøgskolen Sørlandet ligger i flotte og rolige omgivelser i sentrum av Birkenes.
 
Utenom skoleåret leies skolen ut til ulike arrangement. Vi har overnattingskapasitet til ca 250 personer, i tillegg til mulighet for overnatting i campingvogn og telt. Vi prioriterer å leie ut skolen til større arrangement (over 100 personer), men vi tar gjerne imot mindre grupper i tillegg til hovedgruppen. Ved utleie til grupper tilbyr vi fullpensjon. Vi leier også ut enkeltrom til familier/ enkeltpersoner uten servering av mat. Prisen for enkeltrom inkl frokost er kr 490,- pr natt. For dobbeltrom er prisen kr 790,- inkl frokost pr natt.
 
Ta kontakt med skolen for mer informasjon om ledig kapasitet og priser.
Telefon: 37 28 11 00

Sommerhus

Den gamle ”rektorboligen” er nå totalrenovert og leies ut på ukesbasis utenom skoleåret. Boligen har fire bad og har 6 (7) soverom i tillegg til felles stue. Ta kontakt for mer info om reservering og pris.

Fasiliteter

Skolen har god standard på bygningsmassen. Vi har flislagte bad med dusj og toalett på rommene, samt kablet fibernett på alle rom. Skolen har internatstuer i gangen på internatene, nyoppusset felles stue i hovedbygget, nyoppusset konferanse/ grupperom, svømmehall, styrkerom, gymsal, fotballbane, vollyballbane, musikkrom, flere klasserom, kanoer med mer. Folkehøgskolen Sørlandet har et stort areal utendørs hvor forholdene ligger til rette for lek og morro i trygge omgivelser.

Kjøkkenet

På Folkehøgskolen Sørlandet er vi stolte av kjøkkenet vårt! I tillegg til å servere elevene god mat driver vi også med catering, servering i bryllup/ konfirmasjoner og selvskaper. Ta kontakt med vår kjøkkenleder, Gunn Honnemyr, for mer informasjon om kapasitet og priser.
 
Telefon: 37 28 11 16