Geir Reinertsen Nr2

Hilsen fra rektor

Vi tar deg på alvor og respekterer deg for den du er. Vi ønsker at du skal engasjere deg i det livet du får, til beste for deg og for dem du kommer til å møte. Og vi ønsker å gi deg veiledning for det livet.

På FHS Sørlandet blir du en bedre menneskekjenner. Du kommer til å bli bedre kjent både med deg selv og med dine medmennesker, både med dine og med deres sterke og svake sider.

Vi utfordrer deg til å se dine medmennesker og bli glad i dem.

Vi tror at hvert menneske er unikt og uendelig verdifullt, uavhengig av hva man eier eller presterer. Vi tror at Gud har gitt oss til hverandre med alle våre forskjellige egenskaper og sider. Vi tror at mangfold, eller forskjellighet, er en fantastisk gave.Derfor inviterer vi deg til vekst og glede i fellesskap av 130 elever og 30 ansatte.

Lærerne ved FHS Sørlandet har forpliktet seg på å gi undervisning som holder høy kvalitet. Og hele personalet legger sin sjel i å gi elevene gode opplevelser også utenom klasserommet, for eksempel i matsalen, i internatet og i alle fasilitetene vi tilbyr.

FHS Sørlandet er en kristen skole. Det betyr blant annet at du vil møte et personale som står for kristne verdier. Noen av våre elever bekjenner kristen tro, men flesteparten er ikke sikre på hva de tror på eller om de har noen tro i det hele tatt. Vi har midtsamlinger hver dag, der det kristne budskap står sentralt. Vi ønsker å utfordre din tanke og din tro.

På FHS Sørlandet ser vi hvert år at elever og ansatte i faglig og sosialt fellesskap bygger et miljø preget av aksept og engasjement.

Her er masse latter, glede og samhold, - vi ønsker å skape gode hverdager.

I over 100 år har denne skolen vært best for mange! Kanskje neste skoleår blir DITT BESTE ÅR? Velkommen til et aktivt skoleår med begeistring, læring og gode opplevelser!

 

Geir Reinertsen, rektor