Våre spesialrom står klare for deg!

Utenfor Paa Benken

I tillegg til de vanlige klasserommene finnes det mange spesialrom ved skolen:

• Basseng med badstue
  • Styrkerom
  • Fitnessrom
  • Filmsal
  • Fotostudio
  • Lydstudio
  • Stor fellesstue for alle rett ved matsalen
  • Bortennisbord og biljardbord
  • 5 internatstuer
  • Bilverksted
  • skolekjøkken (2 stk!)
  • Gymsal
  • Store samlingsrom for alle elevene
  • Formingsrom

Følg denne linken for å lese mer om treningsfasilitetene ved skolen.

Internatrommene

Du vil garantert sette pris på eget bad/wc, flisbelagt og i god stand, tilknyttet rommet ditt. De aller fleste rommene har egne bad/wc, men vi har også noen dubletter, det vil si en løsning med to rom som deler bad/wc.

Skolen har et stabilt kabletnettverk til alle rommene (fiber).

Nysgjerrig på hvordan et typisk elevrom ser ut? - Ta en tur innom 3D-modellen nedfor!

At alle rom hadde eget bad. Veldig bra fasiliteter som eks. styrkerom og basseng.

- elev 17-18

Mye god mat på folkehøgskole

Kjoekkenet MatlagingMat er en viktig trivselsfaktor, og vi har dyktige folk på kjøkkenet vårt.

Når du går på folkehøgskole trenger du ikke å bruke noen penger på skolemat. I oppholdspengene er det inkludert 4 måltider i ukedagene og 3 i helgene.

I ukedagene serveres du frokost, lunsj, middag og kveldsmat. I helgene får du frokost, middag og kveldsmat.

Et eksempel på en ukesmeny:

Ukesmeny