Fellesfag

Totalt gjennom året har elevene 5 ulike fellesfag.

Hvert år setter vi opp en musikal med hele elevflokken.

Her kan du selv velge hvilken rolle du vil ha!

Dette kan du lese mer om ved å trykke her. Typiske oppgaver du kan gjøre: Lage kulisser, synge i koret, spille i bandet, lage filmer til prosjektor, styre lyd, skuespill, sy kostymer eller danse.

Hva er vel folkehøgskole uten sang og musikk? Vi tar oss tid til å kose oss med gamle og nye slagere med en time allsang annenhver uke! -

Stemningen blir som regel veldig god!

Typiske tema for sangøktene:

• Fotballsanger
  • Sanger fra filmer
  • Beatles
  • Norske sanger
  • Kristne sanger
  • Viser
  • Populærmusikk

Du vil få lære grunnleggende kunnskaper om den kristne tro. I tillegg vil vi ha fokus på å snakke om utfordrende temaer.

Vi setter stor pris på mangfoldet som elevene representerer

Det blir mange flotte samtaler gjennom året om tro og tvil...

Vår kjære rektor Geir har mye fornuftig på hjertet!

Her snakker vi om skolehverdagen, men vi løfter også blikket ut i verden for å holde oss oppdatert på hva som skjer der ute.

Her snakkes det om det som skjer akkurat nå, og målet er å prøve og sette det inn i en kontekst som gjør det relevant for oss.

Vi setter av tid til å holde det ryddig og rent rundt oss. Du får tid til å rydde rommet, og vi setter av tid til å vaske og holde det rent på skolens område.