Fellesfag

Totalt gjennom året har elevene 5 ulike fellesfag.

De ulike fellesfagene:

Musikal (2 uker i november)

Hvert år setter vi opp en musikal med hele elevflokken. Her kan du selv velge hvilken rolle du vil ha! Dette kan du lese mer om ved å trykke her. Typiske oppgaver du kan gjøre: Lage kulisser, synge i koret, spille i bandet, lage filmer til prosjektor, styre lyd, skuespill, sy kostymer eller danse.

Allsang (1/2 t/u) dvs. 1 time annenhver uke.

Hva er vel folkehøgskole uten sang og musikk? Vi tar oss tid til å kose oss med gamle og nye slagere med en time i uken med allsang! - Stemningen blir som regel veldig god!

Kristen tro (2 t/u)

Du vil få lære grunnleggende kunnskaper om den kristne tro. I tillegg vil vi ha fokus på å snakke om utfordrende temaer. Vi setter stor pris på mangfoldet som elevene representerer, og vi har mange flotte samtaler gjennom året om tro og tvil...

Rektors time (1/2 t/u) dvs. 1 time annenhver uke.

Vår kjære rektor Geir har mye fornuftig på hjertet! - Her snakker vi om skolehverdagen og løfter også blikket ut i verden. Her snakkes det om det som skjer akkurat nå, og målet er å prøve og sette det inn i en kontekst som gjør det relevant for oss.

Praktisk arbeid (1 t/u) dvs 1 uke i løpet av året.

Vi setter av tid til å holde det ryddig og rent rundt oss. Du får tid til å rydde rommet, og vi setter av tid til å vaske og holde det rent på skolens område.