Stipendiater

Henning

Heihei! Jeg er en sportsinteressert type fra Asker. 16/17 gikk jeg Multisport, men har meldt overgang til Fotball neste år. Jeg vil beskrive meg selv som en gladgutt med konkurranseinstinkt, og dere må nok også forvente noen tørre vitser i løpet av året! Noe av det jeg liker best med Fhs er å sitte i stua og spille kort og prate med venner. Dersom vi sitter med hverandre mens vi spiser kan jeg ikke love det at du er tørr og at du ikke har fått en smørboks knipset på deg før du er ferdigspist. Forrige år var helt nydelig, og jeg ser frem til et nytt år fylt av uforglemmelige øyeblikk med nye folk!

Dette sier andre om meg

Nora

Hallaisen! Jeg heter Nora, har 20 års livserfaring og kommer fra Norges vakreste fylke; Telemark. Utenom å være Telemark- (og Skien)patriot, er jeg utrolig skravlete og kommer meg mange gullkorn og merkverdige påfunn. I fjor fikk jeg frem min indre sosialistiske og bærekraftige hipster på Globaltlinja, og tar en helomvending i år; da skal jeg nemlig få testa temperament og konkurranseinstinktet på fotballinja. Har trua på at dette blir bra jeg!

Dette sier andre om meg

Gry Helen

Hei! Eg e ei positiv og glad jenta fra Ålgård. Eg like å vær sosial og finna på ting, som å gå tur, spela innebandy, driva med forskjellig håndarbeid eller andre kjekke ting ute eller inne. Eg syns og det e koselig å bare sitta i stuå og snakka. I fjor gjekk eg på linjå Globalt Fokus. Det va utrulig spennande og lærerikt, så eg ska gå sama linjå i år. Eg hadde et fantanstisk skuleår i fjor og fekk mange gode venner. Glede meg masse te å bli kjent med deg, le og gjør møje kjekt i samen, ha gode samtaler, og ha et opplevelsesrikt år samen med deg og alle andre elever skuleåret 17/18!

Dette sier andre om meg

Jon Andre

Halla! Jeg er en hyggelig og grei kar fra en plass midt i mellom Oslo og Kristiansand, nemlig Porsgrunn, og med mine 24 år er jeg desidert den eldste i stippgjengen og muligens elevene. Er ganske chill og slappfisk av natur, men med ett stort konkurranse instinkt kan jeg fort bli ganske bevegelig og sportslig, og sier aldri nei til en runde volleyball! Utenom det, er alltid kos med en filmkveld, eller bare en runde kort i stua. Ifjor gikk jeg Data og Media, som blei det mest innholdsrike skoleåret jeg har hatt, og til høsten så ser jeg frem til å gjøre mitt beste for at du og alle andre, får ett like flott år! Vi prekas i August!

Dette sier andre om meg

Elin

Heii, eg e ei trivelige jenta fra Sandnes så lige å bli kjent med nye mennesker, gå på fjellturer og trena elle bare slappa av i sofaen. 
Eg e intressert i bil og åpen for å lære mye nytt.
Ifjor gikk eg på Helse og Velvære men i år ska eg gå på bil og motor.
Som eg ser veldig fram te.
Glede meg te og treffa alle de nye elevene te høsten. 

Dette sier andre om meg

Una

Eg e ei utadvent jenta på 19 år fra Haugesund. Eg elske å se på seriar og film, og eg e alltid på utkikk ette noe nytt å se. Eg e voldsomt sosial av meg og eg elske å bli kjent med nye folk. I fjor gjekk eg på Data Media linjå, og eg trivdes så godt at eg går der ett år te. Fjoråret va et supert år, og eg håpe eg kan hjelpa dåkker med å få et lika fantastisk år som det eg hadde. Eg glede meg te å bli kjent med dåkker alle!

Dette sier andre om meg

Kristian

Hei! Jeg er åpen og trivelig fyr fra det herlige Trøndelag, nærmere bestemt Verdal. Jeg gikk musikk i fjor noe jeg også skal gjøre i år. I tillegg til å være musikkinteressert er jeg også veldig interessert i idrett og da spesielt fotball, en hobby som får stor oppmerksomhet både gjennom kamper på TV og, så lenge jeg ikke er skadet, gjennom trening. Foruten fotball og musikk blir dagene for det meste tilbrakt blant venner. Gleder meg til å bli kjent med mange nye elever til høsten, snakkes på skolen!

Dette sier andre om meg

Elise

Halla! Jeg er ei treningsglad trønderjente fra Trondheim. Skoleåret 16/17 gikk jeg Multisport og hadde mitt livs beste år, på Folkehøgskolen Sørlandet. Jeg er veldig glad i andre mennesker og elsker å være sosial med hvem som helst, om så det er i aktivitet eller bare å sitte og "chille" i stua. Ellers litt smålig klumsete og fjern, men med en god dose selvironi. Gleder meg til å gå enda et skoleår imøte, sammen med 17/18-kullet, og tror at det kommende året blir MINST like bra som forrige. Gled deg til et år garantert masse latter og glede. Snakkes!

Dette sier andre om meg