OPPLEV VERDEN!

SJEKK UT VÅRE FELLESTURER OG LINJETURER*

Blant våre 4 fellesturer velger du å reise på en av disse. Dette bestemmes når skoleåret er kommet i gang. Fellesturene arrangeres samtidig på vårsemesteret.

Ecuador - Galapagos
Ecuador er et land fylt med kontraster! - Dersom du ønsker å oppleve sandstrender, skilpadder, fjell, jungel og sterke kontraster til den norske hverdagen, kan du velge en tur til Ecuador!
Kenya
Kenya er et land med sterke kontraster! Opplev alt fra de fattige slumområdene i Nairobi til luksuslivet ved kysten av Kenya.
Budapest
Vi reiser til Øst-Europa for å oppleve millionbyen Budapest! Dette blir en spennende tur med et tettpakket og interessant turprogram!
Hovden - Oslo
Digger du å stå på ski!? Ønsker du å oppleve deilige dager i høyfjellet med ski og hyttekos? I tillegg skal vi også på tur til vår kjære hovedstad og få oppleve kjente attraksjoner og kulturliv!
Barn i Fokus - Fuertaventura
Helse, trening og Velvære - Fuerteventura
Fotball YNWA - Premier League-kamper
Multisport - Fuerteventura
Multisport - Hovden
Multisport* - England
Data Media - Japan
Globalt Fokus - Øst-Afrika
Bil og Motor - Tyskland
Internasjonal - Catch Norway - Preikestolen
ALL IN - Fuerteventura
ALL IN - Europa

* Når det kommer til fellesturene, så kan man i utgangspunktet velge hvilken som helst av disse turene man ønsker å bli med på. For elevene på Globalt Fokus så er derimot fellesturen til Kenya en del av linjetilbudet, og man kan derfor ikke velge en av de andre fellesturene.