Kambodsja 1 Free Use No Credit Unsplash
Destinasjon

Kambodsja & Thailand

Fellestur - Hele skolen

Kambodsja er et annerledes land. Kulturen og menneskene, lukten, lydene og maten er selvfølgelig ulikt det vi kjenner fra Norge. I tillegg så har Kambodsja som nasjon en helt spesiell og dramatisk historie fra nyere tid som gjør landet unikt som reisemål. På turen skal vi også innom vakre Thailand; Bangkok og hvite strender står på menyen. Dette er en fantastisk spennende tur å dele sammen med hele skolen!

Vi besøker

  • ruinbyen og tempelet Angkor Wat, et av østens mysterier med rester fra et mektig imperium og selvfølgelig en del av Unescos verdensarvliste.
  • Millionbyen Phnom Penh, Kambodsjas hovedstad. Her finnes mange storslåtte byggverk, yrende folkeliv og monumenter som forteller historier fra denne byens dramatiske fortid. Vi besøker også Tuol Sleng, et viktig senter fra Pol Pots terror-regime.
  • Thailands hvite strender. Vi avslutter turen med noen dager på noen fantastiske strender med sol, varme og bading.

Turen til Kambodsja blir en eksotisk reise inn i et vakkert, kontrastfylt og for mange, et ukjent land. Opplevelsene i Thailand på slutten av reisen byr på mye vakker natur og et møte med en spennende  og annerledes kultur.

Denne turen vil gi deg opplevelser du kan ta med deg resten av livet. Du kan bare begynne å glede deg!