033
Destinasjon

Tysklandstur - Bil og Motor

Linjetur

Det er mye spennende å oppleve som bilinteressert i Tyskland! Biltreff, Motorworld, Mercedesfabrikk og Porchemuseum… Litt for enhver smak.

Det sosiale står selvfølelig også i fokus. Vi har en veldig trivelig tur sammen og tar oss tid til også og kose oss med byliv, restaurantbesøk og finner på spontane happenings som vi har lyst til å gjøre sammen.

I tillegg til denne turen pleier vi også å ta turen innom Oslo Motorshow.

 

 

NB: Skoleturer 2021-22 i forhold til Covid 19

Vi håper og tror at vi får gjennomført utenlandsturene som  planlagt. Naturlig nok kommer vi til å ta hensyn til eventuelle restriksjoner fra norske og utenlandske myndigheter i forhold til vår reisevirksomhet.

Vi kommer til å ha fult fokus på at det skal være trygt og forsvarlig å gjennomføre de ulike turene - sikkerheten til våre elever kommer selvsagt aller først.

For at skoleåret skal bli best mulig, vil vi gjennomføre et alternativt turopplegg i Norge dersom det ikke blir forsvarlig å reise på utenlandsturer. Vi gjør dette for å gi elevene de gode opplevelsene som en felles skoletur gir. Dette blir et rimeligere alternativ enn utenlandsturene, og eleven får da tilbakebetalt det som måtte være innbetalt ut over kostnaden til denne fellesturen. Det betyr at om vi dessverre ikke får reist på utelandsturene som planlagt, vil skolåret koste (en del) mindre for elevene.