Dronefoto 2011

Pris

Linjene reiser på ulike turer og er med på ulike opplegg, derfor varierer totalprisen.

Totalpris for våre ulike linjer, skoleåret 2021-22

Linje Totalpris
ALL-IN -It's an adventure 126.000,-
Bil og Motor 124.500,-
Digital Kreativitet - Japan 128.500,-
Fotball - Liverpool 126.500,-
Friluft - Basic 123.500,-
Globalt Fokus - Afrika 132.000,-
Helse, Trening og Velvære 124.500,-
Internasjonal - Catch Norway 114.000,-
Multisport 126.500,-

Totalprisen inkluderer blant annet:

• Innmeldingspenger på 2.500,-
  • Kost og losji i dobbeltrom (Rommene er nyrenoverte - alle har dusj tilknyttet).
  • 4 måltider i ukenedagene. 3 i helgene.
  • Bruk av vaskemaskiner /tørketrommel.
  • Trådløst og kablet nettverk.
  • Felles skoletur til Kambodsja og Thailand.
  • Kortere turer med hele skolen: Skjærgårdsturer  ++
  • Fellesopplevelser: Kilden, musikaloppsetning, konserter.
  • Tilgang på flotte fasiliteter store deler av ukene: Svømmebasseng, gymsal, bilverksted, speilsal, kinosal, slyngerom, fotostudio, lydstudio, formingsrom

NB: Prisendringer i forhold til korona-situasjonen:

Vi håper og tror at neste skoleår går tilnærmet som normalt. Men vi må selvfølgelig tilpasse oss situasjonen. Dersom noen av turene ikke lar seg gjennomføre pga. smittesituasjonen, vil elever få tilbakebetalt penger. Det kan bli gjennomført alternative turer for å gi elevene gode turopplevelser som erstatning for de turene som ikke blir gjennomført, men disse vil være rimeligere enn f.eks planlagt fellestur til Asia. Dette vil si at alle beløp som elevene betaler inn for å dekke turutgifter vil bli tilbakebetalt ut over det som et alternativt turopplegg vil koste.

Følgende turer er inkludert i totalprisen:

Fellestur med hele skolen til Kambodsja og Thailand

Linjeturer:

• Bil og Motor Tysklandstur
  • Digital Kreativitet til Japan
  • Globalt Fokus til Øst-Afrika
  • Fotball - Liverpool - Fotballtur til England
  • Helse, Trening og Velvære til Kanariøyene (Fuerteventura)
  • Multisport: Kanariøyene (Fuerteventura) og Hovden
  • ALL IN til Kanariøyene (Fuerteventura)
  • Friluftsliv - Basic - Mange småturer i nærområdet, bl.a. Tretopphyttene og Preikestolen

Fellestur til Kambodsja og Thailand

Hele skolen reiser til Kambodsja og Thailand i mars måned - Dette er en fantastisk spennende reise som du garantert kommer til å leve på lenge! Les mer om turen her.

Andre utgifter

Enkeltrom

• For enkeltrom betales et tillegg fra kr 3.800-8.000 pr. år avhengig av type rom. NB! Skolen har et begrenset antall enkeltrom.

Dietter

• Tillegget for spesielle dietter er som følger:
    • Cøliaki (8.000,-)
    • Laktoseintoleranse (0,-)
    • Vegetarianer (0,-)
    • Andre vesentlige dietter (5.600,-)

NB: Vi tilbyr ikke veganer-diett.

Depositum

• I første innbetaling til skolen, rundt 20.august, betaler elevene også inn et depositum for rom og nøkkel på tilsammen 1.300,- kroner. Dette depositumet betales tilbake på slutten av året, når nøkkelen er levert og rommet er ferdig utvasket.

Undervisningen på skolen er gratis. Materiell i enkelte valgfag kan imidlertid koste noe ekstra.

Kostnader for skoleåret 21-22 - mer detaljert

Totaloversikt