Landscape Architecture Street House Town Building 1096529 Pxhere.Com
Destinasjon

København

Valgfri tur til København

København er en pulserende hovedstad med Europeisk preg. Her er mulighetene mange! 

Lonely Planet kåret København til verdens beste by å besøke i 2019. Om du velger å bli med oss til “Kongens by”, forstår du kanskje hvorfor. 

Vi bor svært sentralt, og har gangavstand til det meste av hva den sjarmerende hovedstaden er kjent for: myldrende gateliv, koselige kafeer, glade mennesker, rolige parker, storslagen arkitektur, vakre gater og smug, spennende kunst- og kulturliv, shopping og Tivoli.

Copenhagen Card er inkludert, og det gir deg tilgang til gratis offentlig transport og ca. 80 attraksjoner og severdigheter. Noe gjør vi alle i fellesskap, noe gjøres gruppevis, og noe kan du velge fritt. Sammen syr vi et program som både er lærerikt, spennende og unikt.

I og med at prisen til København inngår i skolepengene, er dette en tur på budsjett. Men du vil se og oppleve at det er fullt mulig å gjennomføre en innholdsrik og uforglemmelig tur uten at det koster så mye.

 

NB: Dette er en valgfri skoletur. Turen til København er en av flere valgmuligheter (som arrangeres samtidig), som du velger etter at du har begynt på skolen:

  1. København, Danmark (inkludert i skoleprisen).
  2. Budapest, Ungarn (koster ca. 9000,- ekstra).
  3. Kambodsja og Thailand (koster ca. 19 000,- ekstra).
  4. Ecuador og Galápagos (koster ca. 23 000,- ekstra).

Turene vil bli arrangert ca. i mars måned 2024.