Copenhagen Ga0685979a 1920
Destinasjon

København

Valgfri tur til København

København er en pulserende hovedstad med Europeisk preg. Her er mulighetene mange! 

Lonely Planet kåret København til verdens beste by å besøke i 2019. Om du velger å bli med oss til “Kongens by”, forstår du kanskje hvorfor. 

Vi bor svært sentralt, og har gangavstand til det meste av hva den sjarmerende hovedstaden er kjent for: myldrende gateliv, koselige kafeer, glade mennesker, rolige parker, storslagen arkitektur, vakre gater og smug, spennende kunst- og kulturliv, shopping og Tivoli.

Copenhagen Card er inkludert, og det gir deg tilgang til gratis offentlig transport og ca. 80 attraksjoner og severdigheter. Noe gjør vi alle i fellesskap, noe gjøres gruppevis, og noe kan du velge fritt. Sammen syr vi et program som både er lærerikt, spennende og unikt.

I og med at prisen til København inngår i skolepengene, er dette en tur på budsjett. Men du vil se og oppleve at det er fullt mulig å gjennomføre en innholdsrik og uforglemmelig tur uten at det koster så mye.

 

NB: Dette er en valgfri skoletur. Turen til København er en av flere valgmuligheter (som arrangeres samtidig), som du velger etter at du har begynt på skolen:

  1. Denne turen, København Danmark, er inkludert i skoleprisen.
  2. Budapest, Ungarn (koster ca. 10 000,- ekstra).
  3. Kambodsja (koster ca. 24 000,- ekstra).
  4. Ecuador og Galápagos (koster ca. 31 000,- ekstra).

Turene vil bli arrangert ca. i mars måned 2025.