Elevene forteller

Vi er veldig takknemmelige for mange gode tilbakemeldinger fra elevene våre - det gir oss tro på det vi holder på med og gir ekstra motivasjon til å fortsette med det arbeidet vi gjør.

Alle de gode vennene jeg fikk, og flinke lærere som virkelig brydde seg om elevene sine.Skoleturen kom som en bonus
Elev 17-18
Vanskelig å spesifisere det til en enkel ting. Hele pakken er jeg spesielt fornøyd med. Men vil si at det sosiale, vennene jeg har fått og lærerne jeg har blitt kjent med har vært høydepunktene for min skolegang.
Elev 17-18
Godt og trygt miljø. Inkluderende og engasjerte lærere og hyggelige elever. Internatene var flotte og opplegget var godt.
Elev 17-18
At alle rom hadde eget bad. Veldig bra fasiliteter som eks. styrkerom og basseng. Linjer med forskjellig innhold. At det er en ganske stor skole.
Elev 17-18
Fantastiske lærere som er opptatt av å se hver enkelt person. Man blir sett, hørt og får god støtte i eventuelle problemer man har.
Elev 17-18
Maten, lærerne, treningsfasilitene og turene var det beste med hele skolen. I tillegg elevene da. Ville ikke vært foruten dette året på Folkehøgskolen Sørlandet!