Elevene forteller

Vi er veldig takknemmelige for mange gode tilbakemeldinger fra elevene våre - det gir oss tro på det vi holder på med og gir ekstra motivasjon til å fortsette med det arbeidet vi gjør.

Det sosiale miljøet, åpent for alle, ikke så mange grupper og alle var hyggelige med hverandre
Elev 18-19
Jeg var egentlig fornøyd med alt sammen! Fra timene, til lærerne, til beliggenhet og mulighetene man har. Fhss er den fineste og beste skolen på jord<3
Elev 18-19
Savner det sosiale, alt det gøye vi fant på og engasjerande lærarar
Elev 18-19
Oppussede rom, flere stuer og kjøkken vi kunne bruke, veldig bra studietur.
Elev 18-19
Lærerne lager et utrolig bra opplegg for at elevene blir godt kjent! Uansett hva det gjelder, så føler du at du kan snakke med alle lærerne, de lytter og kommer med gode tips og en god oppmuntring.
Elev 18-19
Er veldig fornøyd med at det er egne bad på hvert rom!
Elev 18-19
Fantastiske flinke og dyktige lærere når det kommer til alt sosialt, fantastisk å få være m på musikal, å nydelige turer.
Elev 18-19
Jeg var spesielt fornøyd med maten, fellesturene, gode lærere som tok seg tid til hver enkelt
Elev 18-19
Miljøet var heilt supert og maten var super
Elev 18-19
Alle de gode vennene jeg fikk, og flinke lærere som virkelig brydde seg om elevene sine.Skoleturen kom som en bonus
Elev 17-18
Vanskelig å spesifisere det til en enkel ting. Hele pakken er jeg spesielt fornøyd med. Men vil si at det sosiale, vennene jeg har fått og lærerne jeg har blitt kjent med har vært høydepunktene for min skolegang.
Elev 17-18
Godt og trygt miljø. Inkluderende og engasjerte lærere og hyggelige elever. Internatene var flotte og opplegget var godt.
Elev 17-18
At alle rom hadde eget bad. Veldig bra fasiliteter som eks. styrkerom og basseng. Linjer med forskjellig innhold. At det er en ganske stor skole.
Elev 17-18
Fantastiske lærere som er opptatt av å se hver enkelt person. Man blir sett, hørt og får god støtte i eventuelle problemer man har.
Elev 17-18
Maten, lærerne, treningsfasilitene og turene var det beste med hele skolen. I tillegg elevene da. Ville ikke vært foruten dette året på Folkehøgskolen Sørlandet!