162
Destinasjon

Fuerteventura - Multisport

Linjetur

Vi gleder oss til en solfylt treningsuke på kanariøya Fuerteventura!

Las Playitas Resort er et stort og rikholdig sportsresort med et imponerende utvalg fasiliteter og treningstilbud. Her er flere svømmebasseng, tennisbaner, golfbane, idrettshall, styrkerom osv., og man kan fritt bli med på aerobic, spinning, stretch, relax o.l. I det hele tatt er det maksimale forhold for trening og aktivitet.

Alle fasilitetene gjør Las Playitas til et ideelt sted for Multisport å være.

Den gode standarden på resortet, samt faktumet at alle treningsfasilitene ligger samlet på et sted, gjør det lett å sette sammen treningsdager med mye variert og god trening.

Sveriges Olympiske Komité bruker dette resortet til treningsleir for deres OL-utøvere. Landslag i mange ulike idrettsgrener kommer jevnlig hit og trener. Derfor er det stor sannsynlighet for at vi treffer svenske toppatleter under oppholdet.

 

 

Skoletur og Covid-19

Slik som situasjonen er nå, tenker vi at det er sannsynlig at vi kommer til å gjennomføre planlagt studietur til Fuerteventura høsten 2022. Men vi vil selvfølgelig følge med på situasjonen rundt Coivd-19 – hovedfokuset vil være å sørge for at det er trygt og forsvarlig å reise på tur. Dersom turen ikke lar seg gjennomføre på høsten 2022, vil vi forsøke å flytte turen til våren 2023 - for da om mulig å gjennomføre turen.