Gå ALL IN for den ultimate miksen av aktiviteter og opplevelser. Du er selv med på å påvirke innholdet: nye elever betyr nye ønsker, nye eventyr og ny bucket list!

Skolen har mange ulike linjer, og vi får “smakebiter” fra flere av disse. Vi gjør mye annet i tillegg.

I starten av året lager vi en bucket list sammen.

Mulighetene er mange, f.eks.:

 • Utnytte skolens fasiliteter og kompetanse til ulike aktiviteter og kurs: Vi har veldig mange flotte spesialrom på skolen som innbyr til bra og spennende undervisning!
 • Opplev Sørlandet! Sjekke ut hvorfor landsdelen er så attraktiv for turister…
 • Prøve gøyale idretter som curling, ultimate, golf, slalåm…
 • Actionturer: småflytur, rafting, go-cart, paintball…
 • Bedriftsbesøk til Dyreparken, Hennig-Olsen Is, Sørlandschips, Sør Arena…
 • Lett friluftsliv: Bålkos, kano, piknik, utsiktspunkt…
 • Kropp og helse: Teste ulike treningsformer, kosthold, matlaging...
 • Kultur/samfunn: Kulturmøter, musikk, show, bærekraft, goodwill…
 • Ulike kurs og seminarer med innleide spesialister innen aktuelle tema…
 • Diverse prosjekter / sprø påfunn / stunts / utfordringer. Her er det nesten bare kreativiteten som setter grensene.

NB! Skolen tilbyr veiledning mht. karrierevalg!

Sport, reiser, action, Sørlandsidyll, friluft, musikk, snaddermat, bedriftsbesøk, sprø påfunn... You name it – we’ll do it!

Aktiviteter og opplevelser har en verdi i seg selv, men det hele toppes av at vi er sammen om dem i et trygt, godt og humørfylt fellesskap.

Vi ser på det meste som et lite eller stort eventyr. Selv den gråeste hverdag har potensiale til å bli fargerik, og den minste situasjon til å bli sentral i minneboka.

”Fill your life with adventures, not things. Have stories to tell not stuff to show.”

ALL IN reiser til Playitas, Kanariøyenes største aktivitetsresort. Aktiviteter, trening og mye moro. Vi reiser også til Kambodsja og Thailand med hele skolen (dersom det er forsvarlig i forhold til situasjonen rundt Covid-19, les tekst under)! I tillegg opplever vi landsdelen Sørlandet som har masse å by på.

 

 

NB: Linjeturer i 2021-22 i forhold til Covid 19

Vi håper og tror at vi får gjennomført utenlandsturene som planlagt.

Vi har veldig lyst til å få gjennomført alt av planlagt opplegg for neste skoleår, derunder linjeturene. Derfor vil vi, om nødvendig, forskyve på avreisedatoene for utenlandsturene til våren 2022 – i stedet for høsten 2021.

Naturlig nok kommer vi til å ta hensyn til eventuelle restriksjoner fra norske og utenlandske myndigheter i forhold til vår reisevirksomhet.

Vi kommer til å ha fullt fokus på at det skal være trygt og forsvarlig å gjennomføre de ulike turene
- sikkerheten til våre elever kommer selvsagt aller først.

For at skoleåret skal bli best mulig, vil vi gjennomføre alternative turopplegg i Norge/Norden dersom det ikke blir forsvarlig å reise på de planlagte utenlandsturene. Vi gjør dette for å gi elevene de gode opplevelsene som linjeturene gir.

 

NB: Fellesturen til Kambodsja/Thailand 2021-22 i forhold til Covid 19

Vi har nå i slutten av mai gjort en vurdering i forhold til fellesturen, og vi må nok innrømme at vi er veldig usikre på om det er realistisk å tro at vi får reist til Kambodsja/Thailand i mars 2022. Vi har håpet enda, men vi har samtidig bestemt at vi ca 1. oktober skal ta endelig avgjørelse om det kan bli tur dit.

Vi har også bestemt at dersom det blir tur til Kambodsja/Thailand, så skal det være frivillig å bli med på turen. (De som ikke blir med får da et alternativt opplegg til en noe redusert pris.)

Det vil være norske – og utenlandske myndigheters reiseråd sammen med vårt fokus på at sikkerheten til våre elever, som vil være avgjørende i forhold til vurderingene som blir tatt ca. 1. oktober. Det er viktig for oss at både du og vi skal føle det trygt og forsvarlig å reise.

Vi vet at fellestur er viktig for din opplevelse av skoleåret. Dersom det ikke blir fellestur til Kambodsja/Thailand, så vil vi jobbe hardt for å lage en spennende tur i Norge eller Europa. For skoleåret 20/21 ble det en svært minnerik og fellesskapsbyggende tur med hele skolen til Hermon høyfjellssenter ved Geilo. Her er en link til filmen om du vil se hvordan vi hadde det: https://www.facebook.com/fhssorlandet/videos/771740986799301

En alternativ fellestur vil da være et rimeligere opplegg, og du vil få en reduksjon i betalingen til skolen.

Pris for skoleåret 2021-22

Linjekostnader: 21 500 kroner

Totalpris for hele skoleåret: 126 000 kroner

Totalprisen inkluderer blant annet:

 • Innmeldingspenger på 2.500,-
 • Kost og losji i dobbeltrom (alle har dusj tilknyttet).
  • 4 måltider i ukedagene. 3 i helgene.
  • Bruk av vaskemaskiner /tørketrommel.
  • Trådløst og kablet nettverk.
 • Fellestur for hele skolen til Kambodsja og Thailand
 • Linjetur til Fuerteventura og Danmark
 • Kortere turer med hele skolen: Skjærgårdsturer  ++
 • Fellesopplevelser: Musikaloppsetning, konserter.
 • Tilgang på flotte fasiliteter store deler av ukene: Svømmebasseng, gymsal, bilverksted, speilsal, kinosal, slyngerom, fotostudio, lydstudio, formingsrom
Søk nå

Linjelærer

Kjetil Kragset

Kjetil har med flere anledninger jobbet på skolen. Han er en allsidig mann som kan mye. Han har vært lærer på både fotballinja og Multisportlinja. Nå er han linjelærer på vår spennende "ALL IN"-linje. Kjetil er lett å bli glad i, og han er en dyktig pedagog som får frem det beste i eleven!

e-post: kjetil@fhssorlandet.no

Kjetil Kragset

Høydepunkter

Team-building
Actionturer
Litt av alt
Sprø påfunn
Push grenser

Studieturer

Kambodsja 1 Free Use No Credit Unsplash
Fellestur - Hele skolen
Kambodsja & Thailand

Hele skolen reiser på tur til fantastiske Kambodsja og Thailand! I mars pakker vi kofferten og vender blikket mot Asia.

032
Linjetur
Fuerteventura - ALL IN

Fuerteventura tilbyr et kjempestort utvalg av varierte aktiviteter. Perfekt for ALL-IN. Et moderne treningsresort med høy standard venter på oss.

Elever om linja

Linne Tønnesen

Vi har gjort veldig mye gøy i år! -  rafting, ishockey, klatring, hytteturer og skitur til Hovden for å nevne noe. De beste opplevelsene syns jeg likevel er de små øyeblikkene, der vi ler sammen, synger i bussen eller tuller på skolekjøkkenet. Vi har en stressfri og morsom hverdag med stadig nye aktiviteter og opplevelser, og det er veldig gøy. Jeg har ikke grua meg til en eneste mandag i år - tenker det sier sitt.

Linnea Tønnesen - Elev 20-21
Per Alexander Uldalen

Det er bra at vi som elever er med på å påvirke hva som skal gjøres i løpet av året, og at de varierte skolehverdagene kan være alt fra besøk i dyreparken til matlaging til testing av nye idretter som kinball og rumpeldunk.

Per Alexander Uldalen, Elev 20-21
Amanda Tveita Øverjordet

I starten av året lager klassen en bucket list sammen. Da får være med på å bestemme hva vi skal gjøre i løpet av året. Dette gjør at linjen passer for alle som har lyst til å prøve nye ting og skape mange nye minner. Jeg har lært at alt er gøy så lenge man har den rette innstillingen. I tillegg bør man alltid prøve å «bulke i boksen» og si mer ja.

Amanda Tveita Øverjordet, Elev 20-21
Henrik Wollebek

Jeg har lært å teste ut nye opplevelser med et åpent sinn! Engasjement og vilje til å gjøre det beste ut av ting har vært viktig for å ha det gøy på denne linja. Vi har for eksempel prøvd curling, overraskende gøy! Har også lært meg oppskrifter på noen deilige sandwicher.

Henrik Wollebæk, Elev 20-21
Søk nå