Pexels Narda Yescas 1566837
Destinasjon

Italia - Experience Reise Trene Mat

linjetur

Nyt egenlaget mat – med inspirasjon og veiledning fra italienske kokker! Vi besøker en nydelig vingård i Italia hvor vi lærer å lage mat på italiensk vis. Idyllisk landsbyliv, byer på Unescos verdensarvliste, sykkeltur i kombinasjon med italiensk matkultur er en vinner.

Vi blir bedre kjent med den idylliske småbyen Lucca - en by med smale gater og smug. Bymuren rundt byen er Europas best bevarte - Lucca var i sin tid en gave fra Napoleon til sin søster Elisa.

Ustillinger, konserter, caféer og andre kulturelle tilbud preger denne flotte byen vi skal bli bedre kjent med.

Vi bor sammen i leiligheter plassert midt i sentrum av byen, med umiddelbar nærhet til byens fasiliteter - ikke minst lett tilgang på mange av byens pizzarier. 

Vingårdsbesøk med matkurs og lunsj

Sammen med en profesjonell italiensk kokk lager vi italiensk mat. Vi har vingården helt for oss selv denne dagen - gården har en flott utsikt over hele Luccadalen. En fireretters meny lager vi sammen: Forrett, pastarett, hovedrett og dessert. Spennende og gøy å lage pasta fra bunnen av.

Andre aktiviteter

Vi skal også på sykkeltur gjennom Toscanas vakre landskap – hvor vi opplever olivenlunder og vakre små landsbyer. Dette er en virkelig en fin opplevelse du kan glede deg til. Og selvfølgelig – vi skal også nyte en av Italias mange spesialiteter: Gelato!

Det blir mye god mat på denne turen! Vi spiser god italiensk mat på steder med god mat og unik atmosfære.

Turen går også til Cinque Terre - hvor vi opplever de fem vakre byene som klorer seg fast til havgapet. Stedet er utrolig vakkert og står oppført på UNESCO's verdensarvliste. Dette må du bare glede deg til!