IMG 3026

Stillingsutlystning: Kjøkkenleder

Folkehøgskolen Sørlandet er en flott folkehøgskole med opptil 135 elever. Skolen ligger plassert på Birkeland på Sørlandet og har et bredt og variert studietilbud til elevene. Elevene bor på skolen. I tillegg driver skolen catering, selskap og sommerdrift med omsetning på ca. 3 millioner kroner årlig. Folkehøgskolen Sørlandet eies av Normisjon, Indremisjonsforbundet og KFUK/KFUM.

Som Kjøkkenleder er du en del av skolens ledergruppe og har fagansvar, budsjettansvar og personalansvar knyttet til skolens kjøkken og catering/selskap/sommerdrift.

 

Vi ser etter deg som:

Har fagbrev som kokk

På Folkehøgskolen Sørlandet verdsetter vi fagkompetanse. Vi ønsker også å være et godt lærested for framtidige kokker. Å følge opp lærlinger ved behov er derfor en viktig oppgave.

I tillegg forventer vi at du har god kompetanse i å lage et variert og godt kosthold for skolens elever, kompetanse på dietter og vegetarmat og fokus på bærekraft.

Har ledererfaring fra kjøkken

Hovedoppgaven er å lede kjøkkenet slik at elevene våre får et sunt og godt kosthold gjennom skoleåret. Du har ansvar for menyoppsett, innkjøp, arbeidsfordeling og turnusplanlegging.

Vi ser etter en leder som er tydelig, men samtidig raus nok til å romme en travel arbeidshverdag. De ansatte er vår viktigste ressurs. God personaloppfølging og gjensidig tillit til/fra kjøkken personellet vil være en sentral oppgave tilknyttet stillingen.

Du vil være en del av skolens ledergruppe og slik ha god påvirkningsmulighet på hvordan skolen skal utvikle seg videre. Du må bidra til et kostnadseffektivt kjøkken samt ha fokus på mer salg og markedsføring iht. kjøkkendriften. Å kunne ha blikket på totaldriften og ikke bare kjøkkenet, er derfor viktig.

Liker ungdom

Kjøkkenet på Folkehøgskolen Sørlandet er ikke bare et kjøkken. Her samles våre elever seg til måltider 4 ganger om dagen. Ofte har skolen spesielle arrangement hvor kjøkkenet spiller en vesentlig rolle: Temakvelder med tilhørende mat, grillfest, elevfester, foreldresamlinger og åpnings og avslutningsdag. Elevene har også kjøkkentjeneste slik at du kommer tett på ungdommene våre. Kanskje du også ser for deg å ha en temasamling om kosthold eller et kokkekurs-valgfag?

 

 

 

Catering, selskap og sommerdrift

Skolen drifter også catering, selskap og sommerdrift. Drift av dette er en sentral oppgave for vår kjøkkenleder. Å utarbeide gode catering og selskaps menyer, imøtekomme kundene våre og samtidig ha fokus på god forretningsdrift, er et vesentlig ansvarsområde. Du må være utadvendt og ha salgs fokus.

 

Folkehøgskolen Sørlandet er en folkehøgskole med et kristent verdigrunnlag og lojalitet til dette er viktig for oss. Personlig egnethet vil bli tillagt stor verdi.

Vi tilbyr deg en hektisk og flott arbeidshverdag hvor du kan utgjøre en forskjell for ungdommer på vei inn i sitt voksenliv. Vi håper du har engasjement, er fleksibel og samarbeider godt. Arbeidstiden er i all hovedsak lagt til dagtid og noe arbeid i helg. Det vil være noe mer arbeid gjennom skoleåret, med gode muligheter til fri i skolens ferie.

 

 

Stillingen er 80 - 100%

Personlig egnethet vil bli tillagt stor verdi. Vi tilbyr gode pensjonsordninger gjennom Statens pensjonskasse og lønn etter avtale.

Det må framlegges politiattest ved ansettelse. Det er ønskelig med førerkort klasse B.

 

Søknadsfrist er 07.05.2024

 

Trykk her for å gå til søknaden.

 

 

Kontaktperson: