Kambodsja 1 Free Use No Credit Unsplash
Destinasjon

Kambodsja

Valgfri tur til Kambodsja

Kambodsja er et annerledes land. Kulturen og menneskene, lukten, lydene og maten er selvfølgelig ulikt det vi kjenner fra Norge. I tillegg så har Kambodsja som nasjon en helt spesiell og dramatisk historie fra nyere tid som gjør landet unikt som reisemål.

Vi besøker

  • ruinbyen og tempelet Angkor Wat, et av østens mysterier med rester fra et mektig imperium og selvfølgelig en del av Unescos verdensarvliste.
  • Millionbyen Phnom Penh, Kambodsjas hovedstad. Her finnes mange storslåtte byggverk, yrende folkeliv og monumenter som forteller historier fra denne byens dramatiske fortid. Vi besøker også Tuol Sleng, et viktig senter fra Pol Pots terror-regime.

Turen til Kambodsja blir en eksotisk reise inn i et vakkert, kontrastfylt og for mange, et ukjent land.

Denne turen vil gi deg opplevelser du kan ta med deg resten av livet.

Bistandsprosjektet vårt er knyttet til arbeid i Kambodsja. Vi skal besøke mennesker som direkte blir berørt av de mulighetene som våre innsamlede penger gir. Les mer om vårt bistandsprosjekt her.

NB: Dette er en valgfri skoletur. Turen til Kambodsja er en av tre valgmuligheter (som arrangeres samtidig), som du velger etter at du har begynt på skolen:

  1. Skoletur til Kamobodsja (19.000.-)
  2. Skoletur til en Europeisk Storby (9.000 ,-)
  3. Opplegg på skolen (0,-)

I utgangspunktet ønsker vi å arrangere turene i ca. mars måned 2023.

NB 2: Angående Covid-19

Slik som situasjonen er nå, tenker vi at det er sannsynlig at vi kommer til å gjennomføre denne turen til Kambodsja våren 2023. Men vi vil selvfølgelig følge med på situasjonen – hovedfokuset vil være å være forsikret om at det er trygt og forsvarlig å reise på tur. Dersom det viser seg ikke å være forsvarlig å reise på tur til Asia, vil vi heller benytte oss av muligheten til å reise til en europeisk storby - dersom smittesituasjonen ligger mer til rette for gjennomføring for en slik tur.